Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Waarom goed verfmateriaal zo belangrijk is

Een schilderklus voor de boeg? Dan ben je beter goed voorbereid en koop je meteen het juiste materiaal.

Want zeg nu zelf, een verfborstel die haartjes achterlaat, dat is niet zo interessant, toch? Hetzelfde met een verfrol; die moet genoeg verf opnemen en zorgen voor zo weinig mogelijk spatten. Wel, wij helpen je met het kiezen van kwaliteitsmateriaal zodat je schilderwerk pas echt kan stralen!

Rollen naar een fijn resultaat

Verfrollen heb je in verschillende lengtes en van verschillende kwaliteit. Gelukkig bieden wij bij Tintrio enkel het beste materiaal aan zoals de ProGold Antispatverfrol van 18 cm met beugel. Deze verfrol is ideaal voor als je plafonds of muren wilt schilderen. De verfrol beschikt over een vacht die speciaal ontworpen werd om zo weinig mogelijk spatten te hebben.

Wanneer je hout of andere gladde ondergronden wilt schilderen, raden wij een een viltrol aan. De ProGold Verfrol Vilt heeft een zeer korte vacht waardoor pluisjes in je ondergrond nagenoeg uitgesloten worden. 

Tot slot zijn er ook enkele "specialekes" zoals de Storch buisverfrol om gemakkelijk buizen mee te schilderen of de ProGold Structuurverfrol om een prachte structuurlaag neer te zetten. Zo zie je maar, voor elk project kunnen we je specifiek materiaal aanbevelen.

Verfrollers

Tintrio Reviews with ekomi.nl
ProGold Verfrol + Beugel Antispat 18 cm
Hoeveelheid: 1 stuk
Vanaf € 6,95 
Bekijk product
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Progold Verfrol Vilt
Formaat: 10 cm | Type: Standaard
Varianten van € 1,55 
Vanaf € 2,45 
Bekijk product
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Storch Buisverfrol
Vanaf € 12,45 
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Progold Verfrol Structuur
Formaat: 10 cm
Vanaf € 1,95 
Bekijk product

Een streepje voor met de juiste verfborstel

Ronde verfborstel

Voor hoekjes en kantjes gaat verven gemakkelijker met een ronde verfborstel in plaats van een roller. De ronde verfborstel Classic 7520 van ProGold kan je verkrijgen in verschillende maten.

Hoe kleiner de maat, hoe preciezer je aan het werk kan. Daarnaast zijn deze verfborstel geschikt voor zowel watergedragen verven als synthetische verf.

Platte verfborstel

Als je een lak, beits of vernis wilt aanbrengen kies je het best voor een platte verfborstel. Heb je een watergedragen verf?Kies dan voor een borstel met synthetische haren zoals onze ProGold Verfborstel Plat Classic 7530.

Ga je schilderen met een solventgedragen verf, dan kies je het best voor een borstel met natuurlijke varkensharen zoals de ProGold Platte Borstel 6300.

Blokborstel

Van plan om je gevel een nieuwe verflaag te geven? Dan is een goede blokborstel je beste vriend. Deze verfborstel beschikt over lange haren zodat de verf goed in de poriën van de stenen en voegen kan ingewerkt worden. Onze favoriet: ProGold Blokborstel met houten handvat.

Ook wanneer je binnen een speciale structuur wilt creëren kan deze blokborstel helpen, maar meestal wordt die enkel gebruikt om buitenmuren mee te schilderen.

Tintrio Reviews with ekomi.nl
ProGold Verfkwast Rond Classic 7520
Varianten van € 4,55 
Vanaf € 6,35 
Bekijk product
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Progold Verfborstel Plat 6300
Varianten van € 1,95 
Vanaf € 3,45 
Bekijk product
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Progold Blokborstel Hout
Varianten van € 8,05 
Vanaf € 13,05 
Bekijk product

Al het handige verfmateriaal in één

Wil je meteen een schilderpakket kopen voor verschillende projecten? Met onze 10-delige Start to Paint set ben je ongelooflijk geholpen. Van afplaktape en afdekfolie tot schuurpapier, en van verfrollen en borstels tot verfbakjes.

Zo'n pakket lijkt ons het ideale cadeau voor iemand die net verhuisd is. Iedereen zal dit materiaal ooit wel nodig hebben.

Nog een variant op deze bundel is de handige lakset. Ideaal voor het schilderen van deuren, raamkozijnen, plinten, ... Ook een zeer tof cadeau om te krijgen, maar koop je het liever zelf, we houden je niet tegen ;)

Selected items: 0
Subtotal: € 0,00
Tuintrends voor 2024 in kleuren en meubelen

Dé tuintrends van 2024 in kleuren en meubelen

Mooier weer in aantocht! Tijd om de tuin op te fleuren met de laatste tuintrends. Ontdek welke buitenkleuren in 2024 helemaal top zijn en hoe je ze met trendy meubilair combineert.

5x kleurinspiratie voor je voordeur

Je voordeur is een belangrijke begroetingsplaats, dus schenk een warm welkom met de juiste deurkleur. We helpen je alvast kiezen met inspirerende buitendeuren. Bekijk ze nu!

Deze interieurtrend voor 2024 wil je niet missen: Kitschen!

Dit jaar doet de kitschy kitchen trend de ronde. Een keukenstijl die je het best kan omschrijven als kleurrijk en eclectisch. Het liefst zien we de kleuren passeren in hun meest felle vorm voor leuke retro vibes.

Schilder met het Product van het Jaar 2024!

Hoera, we hebben het product van het jaar gewoonweg tussen ons assortiment staan. Over welk product hebben we het dan precies? Libéron Velours de Peinture! Een jaar lang mag dit verfproduct het mooie label dragen dat niet alleen staat voor kwaliteit, maar ook innovatie.

Benieuwd wat deze verf zo uniek maakt? Duik dan maar even in deze blogpost.