Levis
Levis

Levis is de absolute marktleider in België als het om decoratieve verf gaat. Al sinds 1831 produceert Levis kwalitatieve verven. De keuzemogelijkheden zijn dan ook erg ruim: je kunt kiezen uit honderden kleuren en evenveel verschillende producten. Levis inspireert ook met kleurcollecties als Levis Ambiance, Colores del Mundo en Artitude.

Levis Ambiance verf

Perfect voor doe-het-zelvers

Dankzij die jarenlange ervaring garandeert Levis de hoogste kwaliteit. De verf dekt goed, is heel gebruiksvriendelijk en bovendien ook nog eens kleurvast.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De kwaliteit volstaat ruimschoots voor de enthousiaste doe-het-zelver. Bovendien blijft de verf betaalbaar. 

Deze populaire Levis muurverven kent iedere doe-het-zelver ongetwijfeld: 

Levis Ambiance Mur (satin / extra mat)

Deze Levis muurverf voor binnen heeft zó veel te bieden. Kwaliteitsverf in acrylaat, en oplosmiddelvrij, ideaal voor binnenmuren en plafonds.

De verf spat niet en is gemakkelijk netjes aan te brengen. Ook de goede dekkracht helpt een handje aan het perfecte resultaat. De kleur blijft goed en de verf is ook vuilafstotend en afwasbaar. Handig!

Bonuspunten voor het Ecolabel. 

Je kan Levis Ambiance Mur verf bestellen in zijdeglans of extra matte afwerking. Er zijn zowel kant-en-klare (reeds gemengde) kleuren als mengkleuren beschikbaar, en uiteraard heb je in elke afwerkingsgraad ook een witte variant. Er zijn potten van 1 liter, 2,5 liter, 5 liter of 10 liter, afhankelijk van de glansgraad en kleurvariant van je keuze.  

Levis Primer Mur & Plafond

Wanneer je als doe-het-zelver een goede primer zoekt, dan kan je zeker en vast wel wat met de Levis Primer Mur & Plafond. Deze witte, isolerende grondverf is geschikt voor binnenmuren en plafonds, kan je verdunnen in water en gebruiken als grondlaag op je muren of plafonds, om glansverschillen te voorkomen en te zorgen voor een betere hechting en dekkracht van de daaropvolgende verflagen. Opnieuw bonuspunten voor het Ecolabel.

Klinkt dat als hét product dat je zoekt? Bestel dan je Levis Primer Mur & Plafond online bij Tintrio! Je vindt hem hier in 0,75 liter, 2,5 liter, 5 liter (+ 1 liter gratis) en 10 liter (+ 2 liter gratis). De 12 liter potten verzenden we gratis! 

Levis EasyClean

Levis EasyClean is makkelijk afwasbare verf, handig voor bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer, of op andere plaatsen waar je je schilderwerk schoon wil houden. Je kan Levis EasyClean afwasbare muurverf en lak gemakkelijk bestellen bij Tintrio. Weet je nog niet goed welke kleur je wil, probeer dan een van de twintig Levis EasyClean Mur kleuren uit met een kleurtester.

En nog zoveel meer! 

Behalve deze twee toppers van Levis, vind je bij Tintrio ook nog onder andere Levis Easy Clean, afwasbare verf voor in de keuken en in de badkamer, allerlei Levis lakken, voordelige witte muurverf (Levis Muur Mat in 5 of 10 liter) . Blader door de Levis producten op deze pagina en ontdek het volledige aanbod! 

Levis kleuren

Heb je de Levis verf gevonden die je nodig hebt, maar weet je niet hoe je die nieuwe kleur juist moet bestellen? Geen zorgen, alles staat uitgelegd op onze pagina over Levis kleuren. Natuurlijk kan je ook altijd bij onze experts terecht voor kleuradvies.

Duurzame keuzes voor een beter milieu

Levis kiest bewust voor een milieuvriendelijke aanpak. Onder de naam Planet Possible engageert Levis zich om mee te werken aan een duurzame toekomst. Levis streeft ernaar om nieuwe, ecologische verftechnologieën te ontwikkelen en probeert afval te beperken bij de productie van de verf. Bovendien verbruikt het merk zo weinig mogelijk brandstof voor het transport.

Ook wat de verpakkingen betreft, maakt Levis slimme keuzes: elke nieuwe verpakking bevat minder materiaal dan voordien. De verfpotten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn vaak herbruikbaar.

Levis verf kopen online?

Zeker! Levis verf koop je hier bij Tintrio snel, eenvoudig en aan de beste prijzen, advies van schilder- en verfexperten inbegrepen.

 

Hulp nodig?