Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Muurverf

Wil je binnenshuis wat ruimtes opfrissen dan zal je wellicht een muurverf kunnen gebruiken. Hier vind je muurverf van de beste merken zoals Sigma, Sikkens, Trimetal, Levis en meer. Zowel verkrijgbaar in standaard wit, RAL 9010 of andere gewenste verfkleuren.

Onze top vijf

  1. Sigma Perfect Matt is uiterst aangenaam verwerkbaar, zorgt voor een streepvrij resultaat op je muren en heeft geen extra primer nodig. Een absolute aanrader!
  2. Sikkens Alphacryl Morpha had wat ons betreft net zo goed op de eerste plaats kunnen staan, het was een nek-aan-nekrace! Bonuspunten voor de reinigbaarheid.
  3. Libéron Velours de Peinture is uitgeroepen als verfproduct van het jaar 2024, een fluweelmatte muurverf op basis van een natuurlijk bindmiddel, genaamd caseïne. Kan trouwens ook op hout!
  4. Levis White+ RAL 9010 vliegt ook de deur uit. De verf dekt uitstekend op muren en plafonds en zorgt voor een gezellige warme wittint.
  5. Sigma Pearl Clean Matt leent zich enorm goed op muren die snel vettig of vuil worden. De geschilderde muren maak je gemakkelijk terug proper. Ideaal voor keukens!

Ontdek specifieke verfeigenschappen

Met muurverf druk je jouw eigen stempel op je interieur. Of je het nu liever sober houdt, voor pastelkleuren gaat of intense kleuren kiest … Het kan allemaal! Maar naar welke eigenschappen ben jij op zoek voor je muren? Moet de verf afwasbaar zijn, tegen vocht kunnen of luchtzuiverend zijn? Het zijn allemaal zaken waarover je moet nadenken voor je verf aankoopt.

Wil je weten welke verf met specifieke eigenschappen je het best kiest voor de badkamer, de hal of de kinderkamer? Scrol verder en ontdek welk verfproduct bij jouw project past.

Welke muurverf voor welke ruimte?

Met bovenstaande muurverven kan je sowieso de slaapkamer verven en de woonkamer. Al hebben sommige ruimtes zoals de badkamer, hal en de kinderkamer muurverf nodig met een bijzondere eigenschap.

Zit jouw schilderproject ertussen? Klik op de afbeelding om de specifieke muurverven te bekijken.

Inspiratie nodig die je met muurverf kan realiseren?

Heb je ruimtes in huis die een nieuwe verflaag kunnen gebruiken, maar weet je nog niet goed welke kleuren je op je muren wilt? Laat je inspireren in onderstaande blogposts. Van de trendkleuren in verf tot de laatste interieurtrends en de leukste kleurencombinaties.