deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Onze webwinkel won twee awards

en daar zijn we trots op! :)

Logistic Champion @ The SafeShops Awards 2021

Midden 2021 kregen we leuk nieuws te horen: deverfwebshop.be werd genomineerd voor de SafeShops Awards. Maar... om zo'n award in de wacht te kunnen slepen, moesten we eerst een grondig consumentenonderzoek doorlopen, georganiseerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. 

Wie er dan deelnam aan dat onderzoek? Onze eigen klanten, want zij zijn uiteindelijk de ervaringsdeskundigen. We werden beloond met heel wat positieve punten en goede feedback, en kregen zo uiteindelijk onze allereerste award in handen: de Logistic Champion Award

Die award wordt toegekend aan de drie webshops (klein, middelgroot en groot) die het meeste uitblinken op vlak van logistiek. Van stipte leveringen tot vlot retourneren, zo'n webshop (en wij dus ook) krijgt er een uitstekend rapport voor. Voor ons is het vooral een mooie erkenning van onze klanten. 

Logistic Champion @ The SafeShops Awards 2022

In 2022 mochten we opnieuw het lijstje van genomineerden voor de SafeShops Awards vervoegen. Superleuk, maar zeker ook nog steeds heel spannend. Eén award winnen betekent namelijk zeker niet dat je de tweede ook al vanzelf op zak hebt. We proberen altijd ons uiterste best te doen, maar dat doen andere webwinkels natuurlijk ook.

Net als het jaar voordien, werden onze klanten gevraagd om deel te nemen aan een onafhankelijke enquête over ons. En net als het jaar voordien... hielpen ze ons de award te winnen! We kregen voor de tweede keer de Logistic Champion Award uitgereikt, met nog hogere scores dan in 2021.

Het spreekt voor zich dat we nu niet denken dat we ons hoogtepunt hiermee bereikt hebben. We blijven ons voortdurend inzetten om nóg hogere toppen te scheren, op vlak van logistiek, maar ook op alle andere domeinen. 

Ons lidmaatschap bij SafeShops

SafeShops is een e-commerce associatie die zich inzet voor Belgische webwinkels. Ze streven ernaar om online shoppers in België de allerbeste én de veiligste online winkelervaring te kunnen garanderen. 

Webshops met het Verified by SafeShops kwaliteitslabel - zoals wij - worden jaarlijks onderworpen aan een juridische doorlichting, om er zeker van te zijn dat ze nog steeds voldoen aan alle wettelijke vereisten. Die screening wordt uitgevoerd door een onafhankelijk advocatenkantoor. 

Je kan dus gerust zijn dat Tintrio een veilige plaats is om je verf online te bestellen!

Hulp nodig?