Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Verf voor deuren en ramen

Zijn je deuren of ramen toe aan een opfrisbeurt? Goed dat je hier beland bent, want met onze verfproducten kan je zowel je binnendeuren als buitendeuren, raamkozijnen en vensterbanken schilderen.

Welk type verf je nu precies nodig hebt voor welke klus, dat lichten we onderaan op deze pagina voor je toe 👇

Populaire productcategoriën voor ramen en deuren

Of je nu aan de slag wilt met een lak voor binnen, een lak voor buiten of een beits. We hebben het zeker in ons assortiment staan. Zo kan je hieronder deze populaire productcategorieën raadplegen. Vergeet zeker niet de filters te gebruiken. Zet bijvoorbeeld de filter ruimte: ramen & deuren aan.

Hoeveel verf heb ik nodig om een deur te schilderen?

Ga je een nieuwe binnendeur schilderen met een lakverf aan beide kanten, dan zal je ongeveer een 4m² bekleden. Houd er wel rekening mee dat je steeds twee lagen van je aflak aanbrengt, dus dit eigenlijk op 8m² komt.

De meeste lakken hebben een rendement van ongeveer 10-12m²/ per liter. Met een halve liter kom je dus net te kort, maar met een liter kom je ruimschoots toe. Reken dus het best op 0,75l lakverf per deur. Wil je ook meteen het deurkozijn mee schilderen? Dan zal je ongeveer 1l aflak nodig hebben voor je totale project deuren + deurkozijnen.

Moet er ook een grondverf aangebracht worden? Dan heb met 0,5l lakprimer ruimschoots genoeg per deur.

We willen wel nog even meegeven dat je best altijd kijkt naar het rendement per verf. We hebben hier het gemiddelde/ meest courante meegegeven, maar het kan altijd zijn dat het rendement groter of kleiner is naargelang hoe dun of dik je de verf aanbrengt. Daarnaast raadpleeg je het best het specifieke rendement van de verf via de eigenschappen van het product of in de technische fiche.

Recente blogs

Ben je daarnaast ook op zoek naar kleurinsipiratie voor je ramen en deuren? Duik dan zeker in onze recente blogposts met de kleurentrends voor binnen en buiten.

Tuintrends voor 2024 in kleuren en meubelen

Dé tuintrends van 2024 in kleuren en meubelen

Mooier weer in aantocht! Tijd om de tuin op te fleuren met de laatste tuintrends. Ontdek welke buitenkleuren in 2024 helemaal top zijn en hoe je ze met trendy meubilair combineert.

5x kleurinspiratie voor je voordeur

Je voordeur is een belangrijke begroetingsplaats, dus schenk een warm welkom met de juiste deurkleur. We helpen je alvast kiezen met inspirerende buitendeuren. Bekijk ze nu!

Zo maak je je eigen Friends-deur

Wie ooit naar de legendarische sitcom Friends heeft gekeken, kent vast wel de al even legendarische deur van het appartement van Monica. Wil je stiekem ook zo’n deur hebben? Dan vertellen wij je graag hoe je dat kan!

Hoe vaak moet je je houten ramen of luiken herschilderen?

Oef, je houten raamkozijnen zijn weer prima in orde: volledig ontstoft, ontvet en geverfd. Hoe lang kan je er nu van genieten voor ze opnieuw geverfd moeten worden? Dat hangt af van allerlei factoren. We zetten ze even voor jou op een rijtje.