Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Ontdek de tofste kleuren voor je tuinhuis


Met wat beits op je tuinhuis is het dubbel genieten: van een prachtige kleur én van langdurige bescherming voor je hout. Maar welke kleuren kan je zoal op je houten tuinhuis zetten? Dat ontdek je in deze blogpost!

Scandinavië in je tuin

De Scandinavische stijl is helemaal trending voor interieurs, maar ook buitenshuis kan je de stijl perfect doortrekken, bijvoorbeeld naar je tuinhuis. Rood en blauw, of een combinatie van de twee, met wat wit erbij, geven daarbij het meest dat Scandinavische buitengevoel. De ideale kleuren daarvoor vind je in WoodLover Color Tuinhuis. Alleen nog maar door te kijken naar de kleurnamen, zoals Noors Rood, Noorderlichtblauw, Laplandwit of Fjordgrijs, waan je je al helemaal in het Hoge Noorden. WoodLover Color Tuinhuis is een dekkende beits speciaal voor je tuinhuis. Het beschermt het hout van je tuinhuis tegen barre weersomstandigheden én geeft het dus ook een leuk kleurtje, terwijl de houttekening en het karakter van het hout wel bewaard blijven. 

Groen “in het groen”

Een groen tuinhuis past perfect tussen al het andere groen in je tuin. Het is kleurrijk zonder al te veel op te vallen. Bonus: in de winter heb je ook nog wat groen en kleur om naar te kijken. In Xyladecor Tuinhuis Color vind je een aantal mooie groentinten, met namen die je ook doen denken aan het groen in je tuin: Olijfboom, Wilde Tijm en Lindegroen. Ook Xyladecor Tuinhuis Color is een dekkende beits speciaal voor tuinhuizen, en geeft je hout dus kleur en bescherming tegelijk!

Rustiek wit of grijs

Zie je het allemaal liever wat neutraler en lichter, dan kan je kiezen voor witte en/of grijze tinten in dekkende beits. In Xyladecor Tuinhuis Color kan je dan bijvoorbeeld kiezen voor de kleuren Zachte Klei, Mistral Grijs of Witte Jasmijn, maar ook V33 Beits Tuinhuis Color, ook een dekkende beits voor tuinhuizen, is verkrijgbaar in verschillende zachte, neutrale grijs-beige tinten.

Subtiel naturel

Je hoeft trouwens helemaal niet voor een volledig dekkende kleur te gaan om je tuinhuis te verfraaien en te beschermen. Je kan het ook naturel houden met een gekleurde transparante beits, zoals Xyladecor Tuinhuis. Die kan je verkrijgen in semi-transparante houtkleuren zoals Lichte Eik, Mahonie, Notenhout, etc. Die geven een heel subtiele kleur aan het hout van je tuinhuis en je hout blijft er toch natuurlijk uitzien omdat de beits wel nog steeds transparant is. Tegelijk bescherm je ook met deze beits je tuinhuis tegen weersinvloeden, vocht en groenaanslag. En als je helemaal geen kleur wil, dan is er ook altijd nog de kleurloze beits!  

copyright afbeelding: gardenaffairs.co.uk (via xyladecor.be)

Laat ons jouw prachtig gebeitste tuinhuis zien! Deel een foto met ons via mail of op Facebook en Instagram met #Tintrio. Op zoek naar meer inspiratie, tips en allerlei acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Behandel je tuinhuis

Bestseller
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Xyladecor Tuinhuis Color - Nevelgrijs
Kleur (Xyladecor): Nevelgrijs | Inhoud: 2,5 l
Varianten van € 24,95 
Vanaf € 53,45 
Bekijk product
Topkwaliteit
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Xyladecor Tuinhuis
Kleur (Xyladecor): 2000 - Kleurloos | Inhoud: 2,5 l + 0,5 l
Varianten van € 19,95 
Vanaf € 52,95 
Bekijk product