Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Geef kleur aan je thuiskantoor met deze schildertips


Telewerken heeft ondertussen zijn plekje in ons (professionele) leven ingenomen. Misschien is het wel eens tijd om dat fysieke thuiswerkplekje een upgrade te geven, zodat thuiswerken extra aangenaam wordt. Wij geven je daarbij graag een aantal tips!

Afbeelding: Shutterstock

Maak het jezelf gemakkelijk

We horen het je al denken: "Wat een werk, dat schilderen". Maar wat dacht je ervan als we jou vertelden dat je jouw thuiswerkplek eigenlijk relatief gemakkelijk kunt schilderen?

Met het Sigma Perfect Matt één-pot-systeem heb je geen aangepaste primer nodig, want je kan de verf tegelijkertijd als grond- en afwerkingslaag gebruiken. Daarnaast kan je deze gebruiksvriendelijke verf ook zonder al te veel schilderervaring heel mooi aanbrengen. Reken maar op heel wat complimentjes tijdens je volgende videomeeting! Nu ja, over je interieur dan toch.

Thuiswerken met kleur op de muur
Afbeelding: Shutterstock

Kom uit de grijze zone

Grijs-, beige- en wittinten zijn neutraal en werken perfect als basiskleur, maar te veel grijs, beige en wit kunnen je thuiskantoor best saai en contraproductief maken. Een accentmuur in kleur kan een groot verschil opleveren.

Wist je trouwens dat de kleuren in je omgeving ook een effect kunnen hebben op jou en op je werk? Zo lijken koele kleuren als blauw en groen een positief effect te hebben als je graag wat rust wil creëren, of je concentratie wilt verhogen. Warme kleuren, zoals rood, geel of oranje, zouden dan weer voor wat meer energie en creativiteit kunnen zorgen, bijvoorbeeld. Bedenk maar wat voor jouw thuiskantoor de juiste kleuren zouden kunnen zijn.

Let er wel op dat het niet te veel van het goede wordt en probeer een mooi evenwicht te zoeken tussen je accentkleur en je basiskleur(en).

Hier vind je nog drie inspirerende kleurenschema's voor in een grijs interieur.

Groene, rustgevende muur
Afbeelding: Shutterstock

Muurverf

Bestseller
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Perfect Matt
Kies je kleur: Mengkleuren | Inhoud: 2,5 l
Varianten van € 19,45 
Vanaf € 50,95 

Verdeel en heers

Vind je een volledige muur in een accentkleur wat te veel van het goede? Je kan ook werken met kleurvlakken, bijvoorbeeld een hoekje in kleur, of een halve accentmuur. Meer ideeën en tips vind je hier.

Verder hoeven het niet altijd je muren te zijn die een upgrade krijgen. Zit je al wekenlang aan die oude tafel die je uit de garage gehaald had? Maak er een volwaardige bureautafel van met een laagje verf. Ook zo kan je eenvoudig wat kleur aanbrengen in je thuiswerkplek.

Kleurvlak op muur thuiskantoor
Afbeelding: Shutterstock

Heb jij een fantastisch thuiskantoor voor jezelf gemaakt? Stuur ons gerust een foto via mail of deel het met ons via Facebook of Instagram met #Tintrio.


Heb je na het lezen van deze blogpost nog vragen of twijfels, of wil je graag nog wat persoonlijk advies? Plaats hieronder dan een reactie of contacteer onze experts. We helpen je graag!