deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Sikkens

In 1792 startte Wiert Willem Sikkens in Groningen een fabriek om lakken te maken. Doorheen de jaren groeide Sikkens verder en werd er voortdurend aan onderzoek en innovatie gedaan om steeds de best mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.
Vandaag maakt Sikkens deel uit van AkzoNobel, de grootste fabrikant van verven en lakken ter wereld, met ook nog andere bekende merken, zoals Xyladecor, Levis en Trimetal.

Meer weten?

meer

Over Sigma Coatings

Sikkens is een toonaangevend merk in de internationale verfindustrie, bekend om zijn innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten. Met meer dan 225 jaar ervaring biedt Sikkens een breed scala aan verven en coatings voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Al snel werd Sikkens de fabrikant voor speciale lakken voor zowel de meubel- auto- en vliegtuigindustrie.

Het merk streeft vandaag naar duurzaamheid en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. Sikkens staat garant voor uitstekende prestaties, langdurige bescherming en een prachtige afwerking.

De verschillende Sikkens producten

Van muurverf, tot lakken en beitsen,... Voor heel wat verfklussen kan je de gepaste Sikkens verf vinden.
Hieronder vind je een aantal toppers uit het aanbod.

Muurverf

Alpha is het alfamannetje voor je binnenmuren en plafonds. Met de Sikkens Alpha producten ben je zeker van een subliem resultaat. Onze twee toppers: Sikkens Alphacryl Morpha en Sikkens Alpha Recycle Mat.

Alphacryl Morpha tilt je verfervaring naar een hoger niveau en dit door zijn gemakkelijke aanbrenging en zijn afwasbaarheid. Handig aan deze verf is dat hij snel droogt en je zo op 1 dag je schilderklus kan klaren.

Heb je liever een muurverf waarbij je ook bijdraagt aan een duurzamer verfmilieu? Dan hebben we de Sikkens Alpha Recycle Mat voor jou! Dit product bestaat uit 35% gerecycleerde verf en is daarnaast ook nog eens watergedragen. Akzonobel test de uitvoering en kwaliteit van deze verf grondig. Van een verschil in kwaliteit met een nieuwe verf merk je dus niets.

Tot slot heeft Sikkens niet enkel verf voor binnenmuren maar ook voor je gevel.

Lakken

Op zoek naar een lak? Zoek dan voortaan naar Sikkens Rubbol. Onze klanten zijn verzot op de watergedragen lakken zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Satura.

Deze lakken hebben een zijdeglanzende afwerking voor binnen. Beiden zijn kras- en slijtvast. Al heeft de Rezisto Satin nog net dat tikkeltje meer doordat hij daar bovenop nog eens huidvetresistent is. Kortom: ideaal voor trapleuningen.

Opteer je toch liever een solventgedragen lak? Bekijk dan hier de details over Rubbol EPS of DSA.

Houtbescherming

De Sikkens Cetol serie bestaat uit dekkende en transparante beitsen voor je buitenhout. Onze all-time favorites zijn de transparante en solvent gedragen beitsen: Cetol HLS Plus en Cetol Filter 7 Plus.

De HLS Plus is een ideale grondlaag, geschikt voor maatvaste constructies zoals een afsluiting of raamkozijnen. Het product heeft een zijdeglanzende uitstraling en heeft een sterk impregnerend karakter.

Afwerken kan dan met Cetol Filter 7 Plus. Deze beits is filmvormend en beschermt jouw buitenhout tegen alle weersomstandigheden. Haal je Sikkens Cetol in huis, dan zal je hout door zijn lange buitenduurzaamheid meerdere jaren beschermd blijven.


Sikkens verf online kopen?

Je kent het misschien wel: je staat in een winkel, met tientallen potten verf voor je en denkt: “welke verf heb ik nu eigenlijk nodig?”. Je vraagt dan wellicht aan een verkoper in de winkel om je te adviseren. Online gaat het net zo, maar dan met het verschil dat ons aanbod verf hier bij Tintrio nog eens extra uitgebreid is, waardoor je het misschien nóg moeilijker vindt om te kiezen. 

Gelukkig hebben wij achter de schermen verfexperts die jou daarbij vakkundig advies kunnen geven. Wist je dat Tintrio deel uitmaakt van een schildersbedrijf en gerund wordt door een derde generatie schildersfamilie? Je kan dus gerust zijn dat je betrouwbaar en professioneel advies krijgt. Ook indien je kleuradvies wenst, niet goed weet hoeveel verf je juist nodig hebt of simpelweg een vraag hebt over de verzending, staan we je graag te woord.

Daarnaast ben je bij Tintrio ook zeker van een correcte prijs en een vlotte levering. Bestellingen die bij ons binnenkomen voor 16u, worden dezelfde werkdag nog verstuurd!

Hulp nodig?