Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

PrimaCover

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om jouw vloeren en andere oppervlakken te beschermen tijdens het klussen? Dan is PrimaCover precies wat je nodig hebt! Dit merk van zelfklevende beschermvliezen is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens renovatie-, bouw- en schilderprojecten.

Wat is PrimaCover Standard?

PrimaCover Standard is een zelfklevend afdekvlies dat uitstekende bescherming biedt tegen vocht, rollend materieel en vallend gereedschap. Het is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en speciaal geschikt voor gebruik tijdens bouw, verbouwing en afwerking. Dankzij de zelfklevende eigenschap komt er geen vuil onder en kan de ondergrond niet krassen. Je kan PrimaCover Standard tussentijds stofzuigen en het is niet waterdoorlatend, waardoor het ook perfect te gebruiken is voor schilderwerk. Met PrimaCover Standard bescherm je jouw vloerbedekking bij lichte bouw- en schilderwerkzaamheden. Ontdek in de volgende paragraaf nog meer voordelen van PrimaCover afdekmateriaal!

De voordelen van PrimaCover afdekmateriaal

Het afdekmateriaal PrimaCover heeft tal van voordelen die jouw klusprojecten een stuk aangenamer maken. Eerst en vooral zijn PrimaCover producten ontworpen om jouw werkplek te beschermen tegen ongelukjes zoals verfspetters, stof of water. Ze zijn ook duurzaam en herbruikbaar, waardoor je niet alleen jouw werkplek beschermt, maar ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

Een van de topproducten uit het PrimaCover assortiment is PrimaCover Standard Zelfklevend afdekvlies. Dit afdekvlies biedt een uitstekende weerstand tegen vocht, rollend materieel en vallend gereedschap. Het is zelfklevend, waardoor er geen vuil onder kan komen en de ondergrond niet kan krassen. PrimaCover Standard kan je tussentijds stofzuigen en het is niet waterdoorlatend, waardoor het ook perfect te gebruiken is voor schilderwerk.

PrimaCover Standard wordt vaak gebruikt tijdens sloop, bouw, verbouwing, afbouw, schilderwerken, projectinrichting en onderhoud. Het is geschikt voor het beschermen van vloeren, trappen en andere doorgedroogde harde ondergronden. Met PrimaCover Standard voorkom je beschadigingen, herstelkosten, vervelende discussies en vertragingen op jouw projecten.

Bij Tintrio vind je een ruim assortiment aan PrimaCover producten. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de schilderswereld, staan wij klaar om jou te helpen met betrouwbaar advies en kwaliteitsproducten. Ons team van experts deelt graag hun kennis met jou, zodat je het beste resultaat behaalt met jouw projecten. Bestel jouw PrimaCover afdekmateriaal vandaag nog bij Tintrio en ervaar zelf het verschil!