Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Levis Atelier

Levis Atelier verf wordt ook wel de overtreffende trap van Levis verf genoemd, dankzij een assortiment voor binnen en buiten met enkel producten van topkwaliteit. 

Zowel op decoratief als technisch vlak verzekeren de verfproducten je van een prachtig resultaat. Met een brede waaier aan kleuren tovert de verf je ruimte om in een echte interieurdroom. En ook wel best uniek, want deze verf is niet overal te verkrijgen, enkel bij een exclusieve verdeler. Zoals bij ons, bij Tintrio dus 😉

Levis Atelier verf onderscheidt zich door:

  • Extreme kleurvastheid door de Chroma Protect Technology
  • Het applicatie-gemak en het uitzonderlijk laag risico op spatten
  • Superieure dekking
  • Unieke kleurenpaletten, keuze uit 150 verfkleuren
  • Alle binnenmuurverven beschikken over het kwaliteitslabel “schrobklasse 1”, hierdoor is de verf uitstekend afwasbaar
  • Elke verdeler is een Levis Atelier- verfspecialist die je advies geeft van A tot Z

Bekijk hieronder alle Levis Atelier verven.

Aan de slag met Levis Atelier verf

Van binnen-en buitenmuurverven tot plafondverf, primers en lakken in verschillende glansgraden. Ook enkele ‘speciallekes' zoals Levis Atelier krijtfinish of Kallei Effect zijn te vinden in het assortiment. Ze geven je muren een kalkmatte uitstraling. Bekijk hier alvast het binnenassortiment. Eerder een product voor buiten nodig? Verf voor buiten ontdek je hier.

Weet je nog niet met welke kleur je gaat schilderen? Onze blog met de Levis Atelier kleurenpaletten kan je daarbij helpen beslissen. Liever advies van onze Levis Atelier verfexpert? Je kan ons bereiken via telefoon, mail of gewoon in onze fysieke winkel, waar u de kleurstalen kan bekijken. We horen het graag!