deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Sigma kleuren


Kleuren van Sigma Coatings kan je herkennen aan hun PPG-kleurcode, bijvoorbeeld PPG1006-1. Sigma heeft ook een erg populaire kleurencollectie, genaamd Voice of Colour, waarin je duizenden PPG-kleuren kunt terugvinden.


Op deze pagina vind je meer info over Sigma kleuren en de nodige tools om de juiste Sigma kleur te bepalen.

Voice of Colour


Voice of Colour is het nieuwe kleurensyteem van Sigma Coatings bestaande uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren. Onze kleuren experts hebben het systeem ontwikkeld, gebasseerd op het gevoel en de emoties die kleur met zich meebrengt. Voice of Colour neemt u mee op een zoektoch naar de juiste kleuren of het nu gaat om een kamer, een dierbaar meubelstuk of een volledig huis. Met als uiteindelijk doel u te inspireren en uw persoonlijke stijl te laten ontdekken. 

- Sigma Coatings

De juiste Sigma kleur vind je zo

Online hulpmiddelen


Alle Sigma kleuren zijn online te bekijken met de online Colour Viewer 3.0 van Sigma. Het is zelfs leuk :) Kies een foto van een ruimte, kies uit héél veel kleuren een paar mooie kleuren uit en probeer ze online uit op de geselecteerde ruimte. Daarna kan je de kleurcode van jouw favoriete kleur noteren en je Sigma verf in de gewenste kleur bij ons bestellen.

Open de Sigma Colour Viewer 3.0  


Verkies je een eenvoudigere weergave? Dan kan je via de onderstaande tool vast en zeker de perfecte kleur vinden. Je kan de Sigma kleuren op verschillende manieren opzoeken. Bekijk de kleuren per kleurgroep, gegroepeerd volgens kleurintensiteit of volgens de bekende Sigma kleurcollecties.

Open het kleurenoverzicht van Sigma

Hoera, je hebt DE kleur gevonden! En nu?

Je kan 'm eerst uitproberen...

Je kan bij ons kleine testpotjes bestellen, waarin net genoeg verf zit om een kleur (of enkele kleuren naast elkaar) mee uit te testen in je interieur. 

Kleurtesters zijn met andere woorden ideaal om te gebruiken wanneer je nog twijfelt of een kleur wel de juiste kleur is, of wanneer je niet goed kunt kiezen. 

Een ander voordeel is dat je de kleur kunt zien in de setting waar die zal komen, én in de juiste belichting, want dat kan een groot verschil maken. En niet te vergeten: het is ook een goede manier om alvast even te kunnen wennen aan de kleur, voordat je er de hele muur mee verft. 

...of gewoon meteen bestellen!

Dat doe je door naar de productpagina van jouw favoriete verf te gaan en daar de kleurnaam en/of het kleurnummer in te vullen in het voorziene veld. Vervolgens selecteer je de inhoud en hoeveelheid, en kan je het product bestellen! Mocht er iets niet duidelijk zijn over jouw gekozen kleur, dan nemen we contact met je op.

Euh... kan het zijn dat er geen veld voor de kleurcode is?  

Dat kan. Misschien ben je naar de standaard witte variant of een ready mix aan het kijken. Je kan enkel een kleur invullen bij verf die op kleur gemaakt kan worden. Ben je er zeker van dat de verf die je bekijkt zo'n verf is? Of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 

Vind je niet wat je zoekt? 

Misschien kan je dan een kijkje nemen tussen onze projecten, of wat inspiratie opdoen in onze blog. Ook op onze pagina over kleuren vind je misschien wat je zoekt. 

Ben je daar nog steeds niets mee? Dan kan je ook nog steeds terecht bij onze experts voor info en advies. Stuur ons gerust je vraag door.

Contacteer ons

Hulp nodig?