Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Ciranova

Op zoek naar betrouwbare producten om je houten vloer of meubels in topconditie te houden? Ciranova is jouw partner in parketonderhoud, met een uitgebreid assortiment van effectieve reinigings-, beschermings- en onderhoudsproducten voor alle soorten hout.

Waarom Ciranova?

Wat Ciranova onderscheidt, is de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van hun producten. Professionals in de parketindustrie vertrouwen op Ciranova vanwege de bewezen resultaten en betrouwbaarheid. Een populaire keuze is Ciranova hardwaxoil, een afwerking die je houten vloer optimaal beschermt met een natuurlijke, matte uitstraling. Maar ook voor regelmatig onderhoud en intensieve reiniging biedt Ciranova de juiste oplossingen. Hun producten zijn gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld om de schoonheid en duurzaamheid van je houten vloeren en meubels te behouden. Ontdek in de volgende paragraaf welke specifieke Ciranova producten Tintrio aanbeveelt voor jouw onderhoudsvragen.

Ciranova producten voor elke uitdaging

Bij Tintrio, als officieel Ciranova verkooppunt, vind je de juiste Ciranova producten voor elke uitdaging in parketonderhoud. Voor het regelmatig reinigen van geolied parket is Ciranova Parketzeep de perfecte keuze. Deze zeep, op basis van natuurlijke wassen en oliën, reinigt je vloer grondig terwijl het de houtnerf voedt en beschermt. Breng de Ciranova parketzeep eenvoudig aan met een vochtige dweil of mop, in de richting van de houtnerf.

Is je gelakte parketvloer toe aan onderhoud? Dan raden we Ciranova Hard Floor Fresh aan, een ecologische reiniger op waterbasis. Deze reiniger is geschikt voor alle types gelakt parket en verwijdert moeiteloos vuil en vlekken, zonder de beschermlaag aan te tasten.

Voor het grondig reinigen van geolied parket is Ciranova Intensiefreiniger de aangewezen keuze. Deze krachtige reiniger verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken en zeepresten, waardoor je vloer weer als nieuw oogt. Na het gebruik van de Intensiefreiniger behandel je het parket met Ciranova Onderhoudsolie of Oil Refresh om de bescherming te herstellen.

Ciranova Oculto Plus is een watergedragen PU-impregneerolie die zowel parket als houten meubels beschermt en verfraait. Deze olie dringt diep door in het hout voor een optimale bescherming tegen vlekken, krassen en slijtage.

Voor het onderhoud van geoliede houten oppervlakken biedt Ciranova Onderhoudsolie de perfecte oplossing. Deze universele, sneldrogende olie frist doffe of intensief belopen vloeren weer op. Regelmatig gebruik van de Onderhoudsolie voorkomt dat je dure en tijdrovende renovaties moet uitvoeren.

Bij Tintrio helpen we je graag met het kiezen van de beste Ciranova producten voor jouw specifieke vloer en situatie. Ons ervaren team geeft deskundig advies, zodat je zelf eenvoudig aan de slag kunt om je parket jarenlang in topconditie te houden. Ontdek ons volledige aanbod van Ciranova en laat je houten vloer stralen!