Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Tintrio - Omloop van het Waasland


Podiumplaatsen op de Tintrio-GP Roggemankoers

Tintrio koerst! Niet letterlijk. Onze online verfwinkel wordt naamsponsor van de Omloop van het Waasland.

Een populaire wielerwedstrijd die deel uitmaakt van de UCI Europe Tour 2024. Op 1 mei gaat de koers voor de 58ste keer van start en dat maken ook jullie mee vanaf de eerste rij.

Hier zal je namelijk alle laatste nieuwtjes kunnen lezen. Van routeomschrijvingen, tot voorspellingen en uiteindelijk ook wie er het eerst over de streep rijdt.

Vernieuwd parcours

De start bevond zich elk jaar in hartje Lokeren. Nu vindt hier een kleine verschuiving plaats en wordt de start grootser aangepakt. Het startschot van de koers zal namelijk gegeven worden aan het stadion in Lokeren, waar ook de VIP-gasten ‘s ochtends uitgebreid kunnen brunchen.

Ook de finish is doorheen de jaren verlegd, zo trokken de renners vorig jaar voor het eerst hun eindsprint op een lang recht stuk op de Gewestweg N403 in Kemzeke. En die finish behoudt de organisatie, omdat het voor de toeschouwers een spectaculair beeld geeft.

Ook doorheen het parcours is het vorig jaar spannender gemaakt en ook dit jaar belooft het een fascinerend spektakel te worden. Zo moeten de renners meermaals over kasseistroken demarreren, zelfs in de afsluitende lokale rondjes in Kemzeke. Dit zorgde vorig jaar voor breuken in het peloton. Benieuwd wat de rit dit jaar zal brengen!

Kom mee supporteren!

  • Start 13:30 - Stadion Lokeren
  • Finish - N403 Kemzeke, aan het kruispunt van de Peter Benoitlaan en Stuyvenbergstraat


Wil je de beste spot te pakken krijgen?
Download hier het complete parcours met de beste plekken om de coureurs aan te moedigen.

Download

Positie Renner Team Tijd
1 Samuel Leroux 🇫🇷 Go Sport - Roubaix Lille Mero 3u44'38"
2 Elias Van Breussegem 🇧🇪 Shifting Gears
3 Michiel Nuytten 🇧🇪 EFC - L&R - Van Mossel
4 Maxim Delrue 🇧🇪 Basso Team Flanders + 19"
5 Norman Vahtra 🇪🇪 GO Sport - Roubaix Lille Mero + 1'02"

Topfavorieten van 2024

Vorig jaar stonden er maar liefst 3 Belgen in de top 5.
Al deden de grote profs toen niet mee, dit jaar wel. Zo staat de koers weer op de Internationale kalender waardoor renners met een 1.2- statuut terug aan de startlijn zullen staan. Wie dit jaar de topfavorieten zijn, delen we later nog met jou. Hiervoor moeten we uiteraard eerst gaan kijken naar de voorbereiding en trainingen van de wielrenners.

In de tussentijd kan je ook even een kijkje nemen naar de podiumplaatsen van onze verfwebshop. Sigma Perfect Matt, Sikkens Rubbol BL Rezisto en Levis Primer Mur & Plafond vliegen bij ons het meest en snelst de deur uit en behalen daarom de top 3 in onze shop.

Onze top 3 in verf

Bestseller
Sigma Perfect Matt - 5 L - Tintrio
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sigma Perfect Matt
Kies je kleur: Wit | Inhoud: 5 l
Varianten van € 19,45 
Vanaf € 85,95 
Bestseller
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin 1L bij Tintrio
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Kies je kleur: RAL 9010 | Inhoud: 1 l
Vanaf € 40,95 
Bekijk product
Bestseller
Ecolabel
Gratis verzending
Tintrio Reviews with ekomi.nl
Levis Primer Mur & Plafond
Kleur (Levis): Wit | Inhoud: 10 l + 20% Gratis
Varianten van € 19,95 
Vanaf € 119,95 

Tintrio koerst!

Benieuwd waarom juist wij deze koers steunen en naamsponsor zijn van dit wielerevenement?

Zaakvoerder Pieter De Witte ziet heel wat gelijkenissen tussen wielrennen en schilderen.

Net zoals schilderen, is wielrennen een samenwerking tussen individuen”, legt hij uit. “Het brengt mensen samen. Denk maar aan de eerste keer dat je een huis kocht, trok je dan aan de mouw van je familie en vrienden om je te komen helpen? Of wilde je het resultaat van je mooie thuis zoveel mogelijk delen? Exact. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde”, vertelt Pieter.

Daarnaast is Tintrio een online verfwinkel, maar zijn we ook fysiek te bereiken voor verf- en kleuradvies in het Waasland. Of meer bepaald in het industriepark in Stekene, wat pal in de regio is waar de koers zich afspeelt. Door dit wielerevenement te sponsoren, vergroten we niet alleen de naamsbekendheid van onze webwinkel, maar ook dat van ons fysieke servicepunt.

Tot slot is de wielersport de afgelopen jaren zeer sterk geprofessionaliseerd. Nieuwe technieken, methodes en technologieën gaan ze zeker niet uit de weg. Dat beschrijft perfect het DNA van Tintrio, de online verfwinkel. Bijblijven, minutieus kleine veranderingen aanbrengen om het beetje per beetje nog beter te doen. In de e-commerce moet je continu op kop blijven om je uitdagers voor te zijn, net zoals in de koers…

Wij doen dat bijvoorbeeld door verpakkingloos te versturen, tweedekansverf aan te bieden, nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie te omarmen en door een jaar geleden van naam te veranderen om zo ook internationale kansen te grijpen.

Sla de datum van de koers op

Klik de button om het wielerevenment aan je Google agenda toe te voegen. Zo mis je de Tintrio - Omloop van het Waasland zeker niet. We zien je daar! 🚴

Voeg toe aan je agenda