deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Sigma Façade Topcoat Matt

Ontdek de kracht van Sigma Façade Topcoat Matt, een geavanceerde gevelverf die je gevel snel en effectief beschermt tegen regen en andere weersinvloeden. Deze hoogwaardige verf, op basis van 100% acrylaatdispersie en uitgerust met Quick Rain Resistance Technology, biedt uitstekende duurzaamheid en zorgt voor een langdurige afwerking van beton, metselwerk, pleisterwerk en andere cementgebonden materialen.

Met Sigma Façade Topcoat Matt geniet je van een snelle regenbestendigheid na slechts 20 minuten (bij 23°C). Dit betekent dat je zelfs bij onvoorspelbaar weer met vertrouwen kunt schilderen. De verf kan worden aangebracht bij temperaturen variërend van 2°C tot 35°C en een relatieve vochtigheid tot 90%, waardoor je flexibiliteit hebt in verschillende omstandigheden.

Deze gevelverf biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar heeft ook andere voordelen. Het heeft een geringe vuilaanhechting, waardoor je gevel langer schoon blijft. Bovendien is het carbonatatieremmend, wat betekent dat het de betonbescherming versterkt door het binnendringen van vocht en schadelijke stoffen te verminderen. De goede waterdampdoorlatendheid zorgt ervoor dat vocht kan ontsnappen en de verf blijft ademen, waardoor vochtproblemen worden voorkomen.

Sigma Façade Topcoat Matt behoudt zijn kleur en blijft langdurig mooi, zelfs onder invloed van UV-straling en andere weersomstandigheden. Bovendien is het onverzeepbaar, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en duurzame afwerking.

 De hechting van Sigma Façade Topcoat Matt is uitstekend op minerale ondergronden en vergelijkbare gevelverven op basis van kunstharsdispersie. Als de ondergrond echter zuigend of onregelmatig zuigend is, wordt aanbevolen om deze eerst voor te behandelen met Sigmafux universal, verdund in een verhouding van 1:4.

 Let op: bij toepassing van deze matte muurverf op ondergronden die binnen handbereik zijn, zoals borstweringen en kolommen, kan door aanraking of reiniging glans ontstaan. Huidschilfers kunnen ook achterblijven, vooral bij donkere kleuren.

Ga voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbare bescherming met Sigma Façade Topcoat Matt. Verfraai en bescherm je gevel met vertrouwen en geniet van een langdurige, prachtige afwerking.
Applicatiemethode: Borstel, Rol
Basis: Watergedragen
Eigenschappen: 1-component, Bestand tegen weersinvloeden, Waterdampdoorlatend
Glansgraad: Mat
Omgeving: Buiten
Ondergrond: Baksteen, Beton, Cement, Intacte verflaag, Pleisterwerk
Opaciteit: Dekkend
Rendement: 6-7 m²/l
Ruimte: Buitenkant huis

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


EAN:

8716242948964
Technical data sheet
Download
Hulp nodig?