deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Onze top 5 voor hout

Dit zijn de vijf producten die Geppetto gebruikte voor Pinokkio voordat hij een echte jongen werd en waarmee Kapitein Haak zijn houten schip onderhoudt. 

Oké, dat is niet waar... 🤥 Maar alleen omdat Pinokkio en Kapitein Haak niet echt bestaan, want anders zouden ze deze toppers vast wel willen gebruiken.

Dit is onze selectie van vijf onmisbare producten om je al hout binnen- en buitenshuis mee te onderhouden en te beschermen. Vind je in onze top 5 voor hout toch niet wat je nodig hebt (het zijn er dan ook 'maar' vijf), blader dan nog eens door onze categorie 'houtbescherming' of vraag aan een van onze experten om advies.

1. Sikkens Cetol Filter 7 Plus

Dit gebruiksklare houtbeschermingsmiddel is UV-bestendig, extra duurzaam en heeft nog tal van andere voordelen. Gemakkelijk te verwerken én een topresultaat, dat verdient een eerste plaats in onze top 5!

2. Xyladecor Tuinhuis Color

Deze duurzame dekkende beits beschermt je hout en voorziet het tegelijk ook van een leuke kleur. Ook is je hout nadien gemakkelijk te onderhouden en kan er moeilijker vuil aan hechten. Welverdiend dus, die tweede plaats!

3. Xyladecor Tuinhuis

Op de derde plek een topproduct voor wie z'n tuinhuis wil onderhouden. De beits dringt heel goed in het hout, laat de houtstructuur en houttekening zichtbaar en beschermt je tuinhuis!

4. V33 Parketvernis Extreme Protection

De vierde plek gaat naar een product voor binnenshuis: een vernis voor je parket of trap die tegen een stootje kan, letterlijk! Deze vernis is ideaal om te gebruiken op plaatsen waar er veel passage is.

5. Sikkens Cetol Opaque

Nummer vijf is voor deze duurzame, dekkende beits van Sikkens. Eenvoudig te verwerken, makkelijk te onderhouden en in een kleur naar jouw keuze!

Meer inspiratie en topproducten:

Meest bestelde kleuren

Bekijk meer
Hulp nodig?