Tintrio Reviews with ekomi.nl
logo check

Gratis verzending vanaf € 75

logo check

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden*

logo check

98% geeft ons 4 of 5 sterren

logo check

+50.000 kleuren

Trendkleur van 2020: het blauwe Chinese Porcelain!


Chinese Porcelain is verkozen tot kleur van het jaar door o.a. Histor. De kleur kan volop gecombineerd worden, maar het is niet altijd simpel om een volledig kleurenpalet samen te stellen. Bovendien is het Chinese Porcelain donker, dus om de kleur als hoofdkleur van een kamer te gebruiken, moet je toch wat lef en inzicht hebben. Speel je liever op veilig in plaats van zelf te experimenteren? Dan ben je aan het juiste adres, want wij geven je enkele voorbeelden van hoe je het blauwe Chinese Porcelain kan gebruiken. 

Bron afbeelding

Soft and dreamy

Deze kleuren geven meteen een ontspannende indruk. Je kiest zelf hoe donker je je interieur maakt: ga jij voor de lichte pastelkleuren of mix je donkere en lichte kleuren met elkaar? Alles kan, alles mag!

Bron afbeelding

Klassevol en rijk aan figuren

Dit interieur bestaat uit donkere, warme kleuren met een vleugje seventies! De figuren zorgen voor een speelse indruk en de kleuren harmoniseren technologie en natuur. Wij zijn alvast fan van deze ruimtes. Jij ook?

Bron afbeelding

Gewaagd en fel

Als je hier niet blij van wordt, snappen we het niet meer! De speelse kleuren geven instant energie. Experimenteer met de combinatie van kleuren. Combineer licht met donker, fel met fel, enzovoort.

Bron afbeelding

Durf jij een van bovenstaande kleurenpaletten uit te proberen? Laat ons meegenieten en stuur ons een foto via mail of deel het met ons via Facebook en Instagram met #Tintrio. Heb je na het lezen van deze blogpost nog vragen of twijfels, of wil je graag nog wat persoonlijk advies? Contacteer dan gerust onze experts!