deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.

Sigma HUUR Colour System NCS C21.3 Kleurenwaaier

Hoe lang mag je de kleurenwaaier bijhouden?

Wij verwachten hem binnen de maand terug. Anders zien wij ons genoodzaakt een tweede huurperiode aan te rekenen.

Verzendkosten

De verzending heen en terug van de huurwaaier is voor jouw rekening.

Jouw bijdrage van € 4,95 in de verzendingskosten wordt in rekening gebracht bij de terugbetaling van de waarborg. Je zorgt daarnaast ook nog zelf voor de verzending terug naar ons. De kleurwaaier komen afgeven in onze winkel in Stekene mag natuurlijk ook. 

Waarborg

De waarborg van € 85 wordt terug gestort zodra de kleurenwaaier ons binnen de afgesproken tijd in goede staat wordt terugbezorgd.

Kenmerken

De unieke opbouw van de kleuren maakt zoeken, vergelijken en combineren eenvoudig.

  • Reflectie: Een speciale feature in deze uitgebreide waaier, is de indicatie van reflectie bij elk NCS-kleur. Dit percentage geeft aan hoeveel licht (daglicht of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Architecten en binnenhuisarchitecten houden hiermee rekening bij de keuze van verlichting en lichtsterkte in een ruimte.
  • Glansgraden: Achter in de waaier vind je een pagina met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van bijvoorbeeld een matte of juist hoogglanzende uitstraling.
  • Handige kleuropbouw: Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in 40 herkenbare kleurgroepen, beginnend met de lichte en eindigend met de meest chromatische kleuren. Verder sluit alle kleurinformatie per product aan op het speciale kleurmengsysteem van Sigma Coatings.
  • NCS - Natural Colour System: Het NCS - Natural Colour System - is wereldwijd dé leidraad voor architecten, ontwerpers en vakschilders die natuurgetrouwe kleuradviezen moeten geven. Zij baseren hun raadgevingen op een zeer uitgebreid aanbod van kleuren.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?