deverfwebshop is nu Tintrio! - Dezelfde vertrouwde webwinkel, maar dan nóg beter.
Tintrio Reviews with ekomi.nl

Kleur van het Jaar


Op deze pagina vind je al onze blogposts over de kleur van het jaar. 

Opgelijst: unieke cadeaus om mee uit te pakken!

Of het nu voor Vaderdag, kerstmis of een housewarming is. Tintrio heeft voor elke gelegenheid een gepast cadeau. Want ook bij onze verfwinkel vinden we het leuk om iemand te verrassen. Of ja hoor, in de verf te zetten.

Heb jij ook een persoon in je leven dat een supertof cadeau verdient? Met deze cadeau ideeën zal je gegarandeerd indruk maken. Van een housewarming cadeau tot een cadeau voor de creatieveling of de professionele schilder.

De trendkleuren voor 2024 zijn er!

Het is weer die tijd van het jaar dat de grote verffabrikanten vooruitblikken op de interieurtrends voor volgend jaar en hun eigen kleur van het jaar bekendmaken. Ben je op zoek naar dé kleur voor 2024? Zoek dan niet verder! In deze blogpost zetten wij de belangrijkste trendkleuren voor je op een rijtje.

De trendkleuren in verf voor 2023

De kleurentrends voor 2023 zijn bekend! Benieuwd naar de trendkleuren van de grote verffabrikanten? Je vindt ze in dit blogartikel.

Dit zijn de trendkleuren voor 2022!

2022 wordt misschien wel hét jaar van verandering, met het post corona-tijdperk dat aanbreekt. Daarbij horen ook verfrissende, inspirerende nieuwe trendkleuren, waarmee je die sfeer van verandering ook in je interieur kan doorzetten. Wij vertellen je graag welke die trendkleuren voor 2022 dan juist zijn!

Ontdek de trendkleuren voor 2021!

2021 wordt nóg mooier met de juiste kleuren in je interieur. Niet alleen letterlijk mooier, want een vers laagje verf doet altijd wonderen, maar ook figuurlijk. De trendkleuren van verschillende verffabrikanten voor 2021 werden namelijk zorgvuldig door kleurexperts uitgekozen om je woning een gevoel van comfort, harmonie en ontspanning te laten uitstralen. Wij lijsten graag even voor je op wat de kleurentrends voor 2021 zijn.

Trendkleur van 2020: het blauwe Chinese Porcelain!

Chinese Porcelain is verkozen tot kleur van het jaar door o.a. Histor. De kleur kan volop gecombineerd worden, maar het is niet altijd simpel om een volledig kleurenpalet samen te stellen. Bovendien is het Chinese Porcelain donker, dus om de kleur als hoofdkleur van een kamer te gebruiken, moet je toch wat lef en inzicht hebben. Speel je liever op veilig in plaats van zelf te experimenteren? Dan ben je aan het juiste adres, want wij geven je enkele voorbeelden van hoe je het blauwe Chinese Porcelain kan gebruiken.

Meer kleurinspiratie